SeniorNet Internet
  nätverk inom   SeniorNet Sweden

Till första sidan
 


Fototävling 2009


Nu har vi passerat den sista Augusti och tävlingstiden för fototävling sommaren 2009 är över. Bästa sommarbild var temat och naturligtvis uppstår frågan Vad är bästa sommarbild? Är det bästa sommarmotiv, en bild som är tagen på sommaren eller är det något annat. Den som skrev reglerna skulle ha tänkt till litet bättre men nu är hur som helst alla insända bidrag med i tävlingen. Någon har fuskat med redigeringen men då antalet insända bidrag inte blev så stort är redigering av felaktiga bilder fixat också.
Tävlingsreglerna är återgivna härunder och därefter finns tävlingsbidragen presenterade.

Tävlingsregler: Fototävling med tema Bästa sommarbild.

Varje medlem i SeniorNet Internet har rätt att skicka in en bild för deltagande i tävlingen. Den bild som skickas in kan inte i ett senare skede bytas ut mot någon ny utan första inskickade bild gäller.

Bilden ska vara redigerad så att formatet inte överstiger 800x600 bildpunkter och inte är på mer än max 100KB. (50KB är i de flesta fall tillräckligt) Bilder som inte uppfyller dessa krav får inte deltaga i tävlingen.

Inskickad bild ska finnas hos mottagaren senast den 31/8 2009.

Röstning kommer därefter att avgöra vem som blir segrare, tvåa och trea. Vid röstningen är det inte tillåtet att rösta på den egna bilden.

Den här gången är det enbart äran som det tävlas om.

Den som vill deltaga i tävlingen skickar ett mejl med uppgift om avsändarens namn och bifogar bildfilen.

Mejlet ska skickas till denna adress.

Välkommen med Ditt tävlingsbidrag!

 

Här följer samtliga tävlingsbidrag.

Röstning ska avgöra vilka bilder som blir Etta, Tvåa och Trea. Röstning sker i vårt Forum i diskussionsgruppen Enkäter/Omröstningar. Endast medlemmar i SeniorNet Internet har rösträtt och vi måste därför vara inloggade på vårt Forum när röstning sker. Röstningen pågår under September och avslutas den 30/9. Röstningsresultatet kommer att presenteras sist på denna sida och i vårt forum där röstningen sker så snart den är avslutad. När Du röstar ska Du välja ut tre bilder som Du markerar i tabellen innan Du skickar iväg röstningen. Bilderna har namnen Bild nr 01 osv. Röstningen sker genom att bocka i tre olika bilders Bildnr i tabellen som visas på röstningssidan.

Det är inte tillåtet att rösta på den bild Du själv skickat in.

För att komma direkt till inloggningen och röstningen kan Du använda denna länk.
(Röstningen är avslutad)

 

Bild nr 01

Bild nr 02


Bild nr 03

Bild nr 04


Bild nr 05


Bild nr 06

Bild nr 07

Bild nr 08


Bild nr 09


Bild nr 010


Bild nr 011

 

Resultatet av röstningen i Fototävlan sommaren 2009.

Då har vi passerat den 30/9 och tiden för att rösta i fototävlingen har gått ut. Det finns tre stycken vinnare som alla har fått 8 röster vardera men tyvärr har en av vinnarna röstat på sitt eget bidrag. Enligt tävlingsreglerna är inte detta tillåtet och därför drar vi bort den egna rösten från resultatet. Bilderna finns längre upp på denna sida.

Grattis till vinnarna:  IngBritt Fransson med bild nr 5 och Bertil Karlsson med bild nr 10 som bägge blev ettor i tävlingen. Grattis också till Else Stenholm med bild nr 11 som blev trea i tävlingen.

Det blev tyvärr inte fler än arton medlemmar (18) som röstade på tre alternativ då vi ville ha tre pristagare. Röstningen har gett tre bilder samma röstantal men ett resultat är korrigerat på grund av att medlemmen röstat på sitt eget bidrag.

Till arkivet